Home / Dekorasyon / Duvarlarınızı Dekoratif Çıkartmalar İle Canlandırın

Duvarlarınızı Dekoratif Çıkartmalar İle Canlandırın

Şüphesiz ki evlerimiz kendimizi en rahat hissettiğimiz ortam. Ancak her gün gözümüzün aşina olduğu bir ortamda bulunmak bile bizi zaman zaman sıkabilir. Dekor365.com ekibi mimarlarından Nil KORHAN’ ın evinizde küçük bütçe değişiklik yapabileceğiniz önerisi var.

Duvarlarınızı Çıkartmalar İle Süsleyin.

Duvar renginiz ne olursa olsun birçok renkte bulunması sebebiyle uyum sağlayabileceğiniz duvarları süslemenize yarayan çıkartmalar uyguladığınız odaya farklı bir hava katmayı başarabiliyor. Maddi anlamdan da bütçenizi yormayacak ve çok uygun fiyatlara bulabileceğiniz bu ürünler farklı boyutlarda mevcut.

oturma odası duvar çıkartmaları

Yatağınızın başına, oturma odası veya mutfağa uygulayabileceğiniz bu dekratif ürünler sayesinde bambaşka bir görünüm elde etmeniz mümkün. Bu dekoratif çıkartmalar isteğe bağlı özel olarak da yapılabildiği gibi dini motifli modelleri de bulunabiliyor.

Anılarınızı Ağaca Asın

duvar çıkartmaları

Benim en sevdiğim sticker modeli ise ağaç şeklinde olanlar. Dalların arasına ve uçlarına küçük fotoğraf çerçeveleri asarak oldukça hoş bir görünüm elde edilebiliyor. Kendi evimin bir köşesine de uygulamış bulunmaktayım. Bununla ilgili internette bulduğum birkaç görseli de aşağıda paylaşıyorum.

Ofisinizi Canlandırın.

Daha kaliteli ve modern bir ofis görünümü elde edebilmek amacıyla da bu ulaşılabilmesi kolay yapıştırmaları ofisinizdeki uygun bir duvara uygulayabilirsiniz. Yine istediğinize bağlı olarak yapıştırmanızda ne yazılacağını kendiniz belirleyebilirsiniz.

ofis için duvar çıkartmaları

Çocuk Odalarında Çıkartma Uygulaması

Çocuk odası duvar çıkartmaları

Çocuğunuzun odasını daha canlı ve sevimli hale getirebilmeniz için de birçok sticker modeli mevcut. Çizgi film kahramanları, kuşlar böcekler ve sevimli hayvanlar ve motiflerden oluşan birçok çocuk odası çıkartma modeline göz atarak sizin odanıza uyumlu renklerdeki çıkartmaları kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

About Dekor