Home / Dekorasyon / Dekorasyonda Siyah, Beyaz ve Turkuaz Uyumu

Dekorasyonda Siyah, Beyaz ve Turkuaz Uyumu

Evinizin tüm odalarını veya bir kısmını siyah renkler ile dekore etmek istiyorsanız bunun diğer renklere nazaran biraz daha zor olduğunu bilmeniz gerekir.

Ancak merak etmeyin. Sizler için son zamanda görmek istediğimiz türden siyah rengine yoğunlaşarak dekore edilmiş bir ev örneği sunuyoruz. Dekor365.com farkıyla yepyeni fikirler edinebileceğiniz yazımızı mutlaka sonuna kadar okuyun.

Siyah Dekore Edilmiş Çalışma Odası

Bu çalışma odasında aslında gençlere yönelik bir tasarım ile karşınızdayız. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olan bu çalışma odasında siyah ve turkuazın mükemmel uyumunu hemen fark edeceğinize eminiz.

siyah mavi oda dekorasyonu

Tabii ki siyah ve maviyi tamamlamak için gerekli olan beyaz rengini asla atlamamak gerek. Sade, şık ve sportif bir görünüme sahip bu oda gençlerin istediği tarzdan. Genç bir okuyucumuz veya bir ebeveyn iseniz bu 3 rengin eşsiz uyumunu genç odasında kullanmanızı öneririz.

duvar aksesuarları

Ufak detaylar bir odanın dekorasyonunda oldukça önemlidir. Odanın bütünleşmesini sağlayan aksesuarları abartmamak, sadelikten uzaklaşmamayı ve gözü yormamayı sağlar. Duvara asacağınız uyumlu renkteki çerçeveler ile anılarınızı her an göz önünde tutabilirsiniz.

Beyaz çalışma masası üzerinde dekoratif raf detayı

Odadaki uyumu sağlaması açısından yukarıda gördüğünüz görseldeki gibi beyaz renkli bir çalışma masası kullanmanız daha uygun olacaktır. Yine duvardaki raf aksesuarı odanıza daha şık bir görünüm katmanızı sağlayacaktır. Daha kaliteli ve havalı bir görünüm elde etmek isterseniz de kullanmadığınız, eskimiş veya dekore etmek amaçlı yeni satın alacağınız bir gitar asarak odanızın dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz.

dekoratif gitar

Bu örnek odada olduğu gibi yerleri ve duvarları siyah tonda kullanmanız şart. Verdiğimiz örnek odanın yerlerinde kullanılan zemin kaplama henüz Türkiye’de en azından bizim bildiğimiz kadarıyla uygulanmamakta. Zemin tamamen çakıl taşı benzeri bir taşın tutkal tarzı bir yapışkanla karıştırılarak uygulanmasıyla oluşturulmuş. Ancak buna alternatif olarak zeminde halıfleks kullanılır ise bu tarz bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Dekoratif minder ve duvar yazısı detayı

Yine siyah tonlarındaki yazılı veya baskılı dekoratif minderler ve duvarda isteğinize göre kolaylıkla bulabileceğiniz dekoratif yazılarda odanıza oldukça yakışacak. Son olarak store ve tül perde ile tamamlayabileceğiniz odanızda sıkılmadan zaman geçirebilirsiniz.

Dekor365.com’ un sizler için ele aldığı bu siyah oda tasarımı hakkında sormak istediğiniz bir soru olur ise bize aşağıdaki yorum bölümünden ulaşabilirsiniz. Bir başka dekorasyon fikri yazısında buluşmak üzere…

About Dekor